top of page

DE TRIBUNE

 

De tribune bestaat uit vijf rijen banken van verschillende hoogte en biedt daarmee maarliefst 110 zitplaatsen. De tribune is uitvoerig getest op veiligheid en comfort en inmiddels twee jaar in gebruik. Door gebruik te maken van deze tribune creërt u voor uw publiek naast comfort ook uitstekende zichtlijnen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van de voorstelling. Het vervoer en de opbouw van deze tribune zijn bij de prijs inbegrepen. U bent er dus, zonder extra te hoeven betalen, zeker van dat uw publiek goed zit en lekker kan genieten. 

 

DE TENT

Sinds 2013 maakt Fratelli Fiasco gebruik van een bijzondere en sfeervolle tent. In dit unieke theater nest voelen zowel publiek als artiest zin meteen op hun gemak. Hierbij wordt het theatergebeuren net zo gemakkelijk afgeschermd van regen en wind, als dat het bij mooi weer geopend kan worden. De tent is  ook  goed te gebruiken voor andere onderdelen van uw programma. Dat kan een andere act zijn of een workshop die baat heeft bij een beschutte omgeving. Wij treden hierbij graag op als gastheer om alles in goede banen te leiden. Wij brengen hiervoor ook een in de structuur  geïntegreerd geluidssysteem en verlichting mee. Het liefst zetten wij de tent op een vlak stuk grond, waar we haringen kunnen slaan voor de verankering tegen eventueel stormweer. De tent heeft een zelfdragende structuur, met een open binnen ruimte zonder mast in het blikveld. Hij is rond met een doorsnee van acht en een halve meter. Hij is ontwikkeld onder begeleiding van een veiligheidsingenieur en vervaardigd met waterdichte en brandveilige stof. Een veiligheidsrapport is beschikbaar voor het aanvragen van de nodige vergunning.

 

Uiteraard zijn hier extra kosten aan verbonden. Neemt u gerust met ons contact op om te overleggen over de mogelijkheden en de kosten. Als u ons boekt voor een dagdeel met meerdere sets, dan nemen we, afhankelijk van uw verlangens de tent mee voor een redelijke meerprijs.

 

TRIBUNE & TENT

 

Door de jaren heen ben ik steeds meer werk gaan maken van de omstandigheid waarbinnen het publiek en de Dwerg elkaar ontmoeten.  Hoe beter de aandacht van de toeschouwers kan worden gericht en gebundeld op hetgeen zich voor hun neus afspeelt, hoe meer kans we maken om samen tot een levendige verbeelding te komenm Dit heeft ertoe geleid dat ik speciaal voor de Dwerg een tribune en een tent heb ontwikkeld.

Hierdoor kan er mijns inziens een klankbord ontstaan waarop speler en toeschouwer - gezamenlijk - de mooiste snaren van hun verbeelding kunnen raken, waardoor er een lied kan opklinken dat zal blijven hangen in de harten van alle betrokkenen.

bottom of page